Foto: Naš župan na Zanzibarju poročil to znano podjetnico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sanjska poroka.
Oglej si celoten članek

Znana mariborska podjetnica Kim Božič, lastnica modne znamke Allegria, je v novo leto zakorakala kot žena. "Da" je dahnila svojemu dolgoletnemu izbrancu in prevzela tudi njegov priimek, Slokan. Ženin in nevesta sta za poročni kraj izbrala rajski Zanzibar, kjer ju je spremljalo nekaj družinskih članov in prijateljev.

Ana Roš in njen Urban pa nista bila edina, ki ju je ob novem letu poročil župan, tudi Kim in njenega srčnega izbranca je poročil župan in sicer župan Svete Trojice v Slovenskih goricah David Klobasa, ki velja za najbolj postavnega slovenskega župana. Medtem ko je Ano in Urbana v Ljubljani poročil Zoran Janković

Med slavnimi svati na Zanzibarju je bila tudi umetnica ličenja in podjetnica Doroteja Premužič, ki je prijateljičine utrinke z rajske poroke objavila na Instagramu. Mladoporočencema čestitamo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:27 4. Januar 2023.

    Sami wannabe-ji, ki bi jih FURS sigurno moral malo bolj pod drobnogled vzeti.

  • 14:58 4. Januar 2023.

    Znana? Resno? Še nikoli nisem slišala za nikogar od njih ... Ampak čakam na kakega Mariborčana, mogoče (!!!) jo celo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.