Foto: Naši starleti izgubili prtljago, oblekla se je v rutko!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zapeljiva oprava …
Oglej si celoten članek

Model in spletna vplivnica Denise Dame drami nikakor ne more uiti. Če jo ne nadleguje sosed, se ji sfižijo lepotni popravki ali pa se ukvarja z različnimi tožbami in javnimi spori. Tokrat pa so lepotici na letališču izgubili prtljago. Denise je neljubi pripetljaj objokana delila s svojimi Instagram sledilci in razkrila, da ji je tako hudo, ker so v prtljagi oblačila luksuznih modnih znamk, ki so veliko vredna, in tudi vintage kosi, ki jih je nemogoče nadomestiti.

A Denise se je uspela obleči kljub izgubljeni prtljagi. Z usnjenimi hlačami je kombinirala svilen šal znamke Alexander McQueen, ki si ga je zavezala okoli oprsja. Upamo, da je potovala v tople kraje, sicer bi lahko v tako pomanjkljivi opravi staknila še kakšen prehlad. 

Foto: Instagram Denise Dame

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:17 19. Januar 2021.

    Govedo od ženske!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.