Foto: Nina brez Ambroža romantiko zganjala z drugim

Foto: SZ Agency
Foto: SZ Agency
V romantičnem igluju z drugim …
Oglej si celoten članek

Nina Radi, ki jo poznamo iz šovov Sanjski moški in Kmetija, se je pretekli vikend mudila na romantičnem Bledu, in to brez svojega Ambroža, s katerim sta se zaljubila v Kmetiji. So jo pa ujeli v romantičnem ambientu Bled Rose Hotela z drugim. Le kaj se dogaja? Nina nam je razložila, da ni razloga za rdeči alarm in da njena zveza cveti.

Na fotografiji je namreč z vedeževalcem Blažem, ki je bil prav tako gost na dobrodelnem dogodku omenjenega hotela. Tam so se mudili tudi Ninini kolegi in kolegice iz obeh resničnostnih šovov, Ambrož pa se ji zaradi dela žal ni mogel pridružiti. Za zurnal24.si nam je zaupala, da bosta Blaža z Ambrožem kmalu obiskala tudi skupaj: "Upam, da nama bo kaj lepega napovedal. Verjamem v to, da nekateri ljudje imajo ta dar, vendar se na to, kar mi napovejo, ne zanašam sto odstotno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:32 12. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.