Foto: Ob podvigu Franka Bajca vam bo zaledenela kri!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ledeni podvig našega resničnostnega zvezdnika, brrr …
Oglej si celoten članek

Franko Bajc, ki je tekmoval v šovu Survivor, Kmetija in Zvezde plešejo, je v začetku marca skočil v ledeno Bohinjsko jezero, ki ima v teh dneh le dobrih 5 stopinj, ob obali pa je celo zaledenelo. Rezultat pa so božanske fotografije, ki jih je posnel fotograf Matic Lipar. "Nekaj takega sem si želel, fotograf pa je predlagal Bohinj, kjer je bilo prejšnji teden ravno malo snega. Najprej sem se malo zmočil, v vodi pa sem bil par minut, toliko da smo posneli. Super je bilo, res fino. Zame mrzla voda ni nič novega. Če mi čas dopušča, si mrzel tuš privoščim vsako jutro. To imam po mami in te kar malo zasvoji," je povedal Franko, ki pa ga spomladi čaka nov izziv. 

Lansko leto se je vrtel v šovu Zvezde plešejo in kot popolni začetnik priplesal celo v finale, letos pa se je lotil nečesa bolj grobega, boksa. Njegova popolna postava pa je rezultat treningov, ki jih opravlja pod vodstvom Denisa Porčiča Chorchypa. "Desetega maja me v Ljubljani čaka čisto pravi boksarski spopad. Treniram pri Chorchypu, pod njegovim vodstvom, treningi so intenzivnejši, v fitnesu sem dosti manj, rezultati na moči pa rastejo. Bolj kot sam spopad mi je všeč proces priprave, ki mi zelo ustreza. Sicer nisem bil še nikoli niti blizu kakšnemu udarcu, a me Denis odlično pripravlja, narediti moram tudi licenco, tako da bom lahko tekmoval pod profesionalnimi pogoji,“ je o nove izzivu povedal Franko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.