Foto: Osmoljena znana Slovenka ujeta z novim znanim Hrvatom!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Se plete kaj novega?
Oglej si celoten članek

Naša pevka Nuša Rojs, ki je v hrvaški različici Sanjskega moškega osvojila srce Mija Matića, je po nekaj tednih zveze doživela veliko razočaranje, sedaj pa so jo že ujeli v družbi drugega resničnostnega zvezdnika, in sicer je v enem od zagrebških lokalov sproščeno klepetala z letošnjim kandidatom šova Poročil bom sina (Ženim sina) Matejem Mlađenovićem. Je na obzorju nova simpatija?

"Zaenkrat vse, kar se dogaja, ostaja med nama. Jaz se trenutno posvečam glasbi in karieri, 16.11. izdam svojo prvo hrvaško avtorsko pesem 'Sudbinu samo nebo piše' z videospotom," je bila sprva skrivnostna Nuša, nato pa je le priznala, kakšne načrte ima z Matejem: "Pred kratkim me je kontaktiral z namenom glasbenega sodelovanja. Ko sem slišala demo pesmi, sem takoj vedela, da si želim sodelovati v tem duetu. Tako sva se pred samim snemanjem dobila na kavi, kjer mi je povedal, da je tudi sam sodeloval v resničnostnem šovu in mi pokazal fotografije ter posnetke. Imava veliko skupnega, zato je bilo snemanje zabavno in sproščeno. Je prijetna oseba in nanj gledam kot na dobrega glasbenega kolega, nič več."

Foto: Osebni ahiv Nuša Rojs

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:02 20. November 2019.

    prvo objasnite kdo sta ta dva ????? pol mi ocenimo kolk sta znana

  • 13:31 14. November 2019.

    Nov znani hrvat... kot nov star avto.....res članki za v Pavliho.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.