Foto: Razkošna zabava znane Slovenke in potovanje v Afriko!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Naša najbolj uspešna spletna vplivnica, Lepa Afna je praznovala 30 let. In to kako!
Oglej si celoten članek

Rojstnodnevna zabava znane slovenske vplivnice in podjetnice Lee Filipovič, ki ustvarja pod imenom Lepa Afna, je trajala kar več ni. Prav na rojstni dan je proslavila s fantom Anžetom, ki ji je podaril sanjsko darilo.Leo bo namreč peljal na safari v Afriko, kar je njena dolgoletna želja. Dan pa so ji polepšali tudi družinski člani in prijatelji, ki so ji zvečer priredili zabavo presenečenja.

Lepotica pa je že večkrat priznala, da svoje najdražje zelo rada razvaja in zato nič drugače ni bilo za njen rojstni dan, ko je pretekli konec tedna zbrala svoje najboljše prijatelje in jih odpeljala v neznano. Za svojo družbo je najela vilo z bazenom, kjer so se zabavali kar dva dni. Z razkošno večerjo so jih pogostili profesionalni chefi, družba pa je v prekrasno okrašenem ambientu plesala dolgo v noč in še naslednji dan. 

Foto: Instagram Lepa Afna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:53 31. Marec 2021.

    Rad bi te videl v kakšni resni službi, da služiš z svojim delom. To ti verjetno nebi uspelo.

  • 09:56 31. Marec 2021.

    Ona je AFNA,vi pa debili,ker objavljate take pomembne reči.

  • 08:21 31. Marec 2021.

    Super, sedaj naj si samo še en inšpektor ki se jim ne da na teren ogleda slike na Instagram kako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.