Foto: Razkošno štiridnevno poročno slavje slovenskega milijonarja

Foto: Facebook Tomaž Žvipelj Foto: Facebook Tomaž Žvipelj Foto: Instagram Tomaž Žvipelj
Pela je Severina, med svati pa številni znani Slovenci.
Oglej si celoten članek

Nekatere znane Slovenke so konec julija svoje Instagram profile preplavili s fotografijami razkošne poroke, ki je trajala kar štiri dni. Slavje je potekalo v italijanskem Castello Di Spessa Golf and Wine Resort, ženin, poslovnež Tomaž Žvipelj, pa je za svoje svate za štiri dni zakupil celotno posestvo, kot nam je povedal eden izmed njih. Tomaževa dolgoletna partnerka, sedaj žena, je Sanja Jovović, hči Veselina Jovovića, ki so ga leta 1998 v Ljubljani umorili med domnevnim mafijskim obračunom. 

Foto: Facebook Tomaž Žvipelj

"Bilo je spektakularno, na posestvu smo uživali od četrtka do nedelje in imeli cel program. Od večerje, igranja golfa, izleta v Udine, poskušanja vina in razkošnega zajtrka. Poroka se je zgodila v soboto, prepevala pa nam je Severina," je povedal vir in razkril, da je bilo na dogodku manj kot sto svatov, med njimi tudi Zoran Janković, ki je par poročil, Tina Gaber, Iris Mulej in Neža Bračič. Ženinova priča je bil zaročenec Iris Mulej, Admir Barčić, po poročanju revije Suzy pa je nastop Severine, ki naj bi stal 30 tisoč evrov, častil ženinov prijatelj in poslovni partner Joc Pečečnik.

Foto: Instagram Tomaž Žvipelj

Foto: Facebook Tomaž Žvipelj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:07 9. Avgust 2019.

    Mutna posla.

  • 11:36 9. Avgust 2019.

    Kako lahko slovenski zupan poroci slovenski par v Italiji. So imeli italijanskega maticarja?

  • 10:44 9. Avgust 2019.

    kad se seljak pogospodi haha....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.