Renata Bohinc presenetila v poročni obleki

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Uau, še lepša kot nekoč!
Oglej si celoten članek

Renata Bohinc, bivša žena našega nekdanjega asa v smučarskih skokih Primoža Peterke, je presenetila s čudovitimi fotografijami v obleki, ki spominja na poročno. A Renata pravi, da pred oltar ne namerava več stopiti, je pa fotografije na magičnih solinah posnela v sodelovanju s fotografinjo Tjašo Eledhwen, s katero sodeluje tudi poslovno.

Renata je namreč stopila v svet spletnih vplivnic, na svojem profilu pa oglašuje predvsem naravno kozmetiko, na katero prisega tudi sama. A za njen mladosten videz ni zaslužna le kozmetika, temveč tudi zdrave navade in redna športna vadba. 

In kako se nekdanja manekenka, danes mamica treh otrok, po vseh teh letih počuti, ko ponovno stoji pred kamero? "Normalno, domače," je še dodala za zurnal24.si. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.