Foto: Sveže samska Anja Jenko zgoraj brez mami nove snubce

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pozornosti ji zagotovo ne manjka …
Oglej si celoten članek

Model, spletna vplivnica in mlada mamica Anja Jenko se je pred kratkim razšla z dolgoletnim partnerjem in očetom njega sina Liama, Mariom Pejčićem. Lepotica je obrnila nov list v življenju, s sinom pa sta se preselila tudi v prekrasno novo stanovanje, ki ga je Jenkova do potankosti opremila med karanteno. 

Verjetno pa mladi in zapeljivi mamici pozornosti ne manjka, glede na to, kako svoje oboževalce mami z vročimi in dovršenimi Instagram fotografijami. Tudi takimi v spodnjem perilu ali zgoraj brez, kot je s skodelico razlitega mleka pozirala pred kratkim.

Anja je tudi ena naših redkih lepotic, ki je odkrito priznala, da njeni atributi niso v celoti naravni. Povedala je, da si je popravila oprsje, nos in zobe, občasno pa se poslužuje tudi polnil v ustnicah. Zagotovo ne bo trajalo dolgo, da bo spet zasedena, seveda, če si bo tega le želela … 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 10:30 16. Marec 2021.

    ''Escort'' (da ne bom uporabila besede p......ucija)) očitno dobro nese tudi med korono.

  • 19:57 21. Februar 2021.

    res žalostno, kaj se mora slečt,da privabi nove snubce..hvala bogu sem starejša od nje in mi ni treba se slečt,da …

  • izy
    18:21 21. Februar 2021.

    Hitri testi?!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.