Foto: Tako se Melania vede do Donalda, ko ju nihče ne opazuje

Foto: Profimedia
Na spletu se je pojavila zanimiva fotografija.
Oglej si celoten članek

Po izbruhu seks škandala s porno zvezdnico naj bi se odnos med Melanio in njenim soprogom še dodatno ohladil. Naša lepotica je takoj odpovedala pot v Davos, kamor je nameravala spremljati svojega moža, na možev govor v Kapitol pa se je pripeljala ločeno in s to odločitvijo prekršila tradicijo.

Kako so ta njen korak razložili za javnost, si lahko preberete TUKAJ.

Magazin Zato Melania nosi plašč čez ramena

Kakšen je v resnici njun odnos, vesta le Donald in Melania, že lep čas pa se govori, da v njunem zakonu škripa. Tako hudo pa očitno kljub vsem govoricam ni. V javnosti se je namreč pojavila zelo zanimiva fotografija predsedniškega para, ki je bila posneta pretekli petek na zabavi v njuni vili na Floridi. Melania tokrat svoje roke ni umaknila, ampak jo je celo položila na predsednikovo. Zdi se celo, da se na kavču stiskata drug k drugemu in da ima Trump roko na Melanijinem kolenu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    11:26 20. Februar 2018.

    Te novice pa ne bo 345.765 slovenceljnov takoj povzelo in komentiralo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.