Foto: Tako vroča je ljubezen med Pahorjem in mlado lepotico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Luka Pahor in Tisa Lozej sta zaljubljena do ušes …
Oglej si celoten članek

Luka Pečar Pahor, sin predsednika RS Boruta Pahorja, že več kot dve leti ljubi lepo svetlolasko Tiso Lozej. Golobčka romantične skupne trenutke pogosto objavljata na Instagramu, kjer dokazujeta, da sta še vedno neločljiva. 

Da sta Luka in Tisa par, je prvič na Instagramu javno objavil kar Lukov oče, predsednik Pahor, ko je poleti 2018 pokazal, kako ga je mladi par obiskal v Vili Podrožnik. Svetlolasa lepotica, ki se občasno ukvarja tudi z manekenstvom, pa se ne zanima za politiko, tako kot njen fant in tast, pač pa je nadobudna študentka arhitekture. Medtem ko gre Luka, kot študent mednarodnih odnosov na FDV in član študentskega društva Globallis, počasi po stopinjah svojega očeta.

Več kot očitno pa je, da Tise ne obožuje le tast, temveč tudi Lukova mama, Tanja Pečar, ki je Tisi lansko leto za potovanje v Pariz podarila svojo majico, ki si jo je lepotica oblekla in poustvarila fotografijo, ki sta jo Tanja in Borut v Parizu posnela še kot mlad par. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:10 19. November 2020.

    Kakršen oče - taki sin.. ? https://www.youtube.com/watch?v=hQfSqGePNbM

  • 15:17 19. November 2020.

    Tamali Borči rabi samopromocijo, kakopak. Naj gre na instagram širit svojo nepomembnost.

  • 13:35 19. November 2020.

    Punca,pohiti s študijem,dokler je bodoči tast še pri koritu in ti bo v prihodnosti z rožicami postlano......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.