Foto: Tako zaljubljena je monaška princesa

Foto: Profimedia Pauline Ducruet Foto: Profimedia Pauline Ducruet Foto: Profimedia Pauline Ducruet Foto: Profimedia Pauline Ducruet Foto: Profimedia Pauline Ducruet Foto: Profimedia Pauline Ducruet Foto: Profimedia Pauline Ducruet
Celo na javni prireditvi se nista mogla upreti drug drugemu …
Oglej si celoten članek

Pauline Ducruet, 27-letna modna oblikovalka in hčerka monaške princese Stephanie ter njenega nekdanjega telesnega stražarja Daniela Ducrueta, cveti na polno. Ne le karierno, srečna je tudi zasebno, kar je pokazala na nedavni dobrodelni modni reviji. Z izbrancem Maximom Giaccardijem namreč nista umaknila rok drug z drugega. Padali so poljubi, objemi in romantični pogledi. Jasno je, da je mlada princesa v devetih nebesih.

Na reviji je princesa predstavila tudi svoje kreacije, a je več pozornosti požela njena romanca s postavnim temnolascem, o katerem ni znano prav veliko. Menda se ukvarja s posredništvom luksuznih nepremičnin in jaht. Je pa svoji dragi princesi pred šestimi tedni  na Instagramu pustil prelepo rojstnodnevno voščilo:  "Vse najboljše tej mali nevihti, moji najboljši prijateljici in ljubezni mojega življenja."

Njuno "muckanje" si poglejte v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.