Foto: Tori Spelling se spreminja v klon Khloe Kardashian

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Imata istega kirurga?
Oglej si celoten članek

Oboževalci Tori Spelling, zvezde legendarne serije Beverly Hills 90210, so v zadnjem času morali kar dvakrat pogledati, ali je na najnovejših Instagram fotografijah res ona. Z dolgimi svetlimi lasmi in spremenjenimi obraznimi potezami namreč močno spominja na Khloe Kardashian

"Kje si dobila novi obraz? Od Khloe Kardashian," se je spraševal njen sledilec, medtem, ko je drugi prepričan: "To ni Tori Spelling." Je Tori spet obiskala lepotnega kirurga ali je le zelo dobro obdelala fotografije s pomočjo filtrov? Igralka je leta 2019 sicer priznala, da si je nos in prsi polepšala pri lepotnem kirurgu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.