FOTO: Zvezdnica pokazala, kaj skriva pod srajčko

Foto: Profimedia Karina Jelinek Foto: Profimedia Karina Jelinek Foto: Profimedia Karina Jelinek Foto: Profimedia Karina Jelinek Foto: Profimedia Karina Jelinek
Cedile se vam bodo sline.
Oglej si celoten članek

42-letna argentinska igralka in manekenka Karina Jelinek se je te dni mudila na plaži v Miamiju, kjer je pokazala svoje, pri teh letih še vedno, vroče telo. Karina je za to priložnost oblekla belo srajčko in oranžno krilo, kasneje pa je srajčko zamenjala s črnim bikinijem. Karina, ki je igrala v več serijah in filmih, se je leta 2011 poročila z Leonardom Farinom in se dve leti kasneje, ko je bil obtožen za pranje denarja, od njega ločila, piše Wikipedia.

Tokrat so jo opazili v spremstvu njenega dekleta, sicer manekenke, Florencie Parise, s katero se je začela dobivati leta 2020. Takrat je igralka javno priznala, da ima rada tako moške kot ženske in izjavila: “Ne morem izbirati, v koga se bom zaljubila.” 

S Florencio, ki je kraljevala v črnih bikinkah, sta nekaj časa poležavali na ležalnikih in se sončili. Sta pa za vroč posnetek poskrbeli tudi na Instagramu. Kako plešeta in se objemata, si poglejte spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:26 16. Marec 2024.

    Jp sem za bal, da kaj drugega

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.