Fotografija, o kateri govori vsa kneževina

Foto: EPA Charlotte Casiraghi Foto: FameFlynet Charlotte Casiraghi
V Monaku so govorice, da je princesa Charlotte noseča, vse glasnejše.
Oglej si celoten članek

Hčerka monaške princese Caroline, 26-letna Charlotte, se je na enem od zadnjih javnih dogodkov odela v ohlapna oblačila in takoj sprožila govorice, da je v blaženem stanju. Francoska revija Gala se je celo na glas razveselila: "Končno lahko seštejemo ena plus ena."

Govoric pa ni podžgala le princeskina izbira oblačil, ampak tudi odpoved nastopov na treh jahalnih turnirjih. Ko se je prejšnji teden le pokazala v javnosti, je bila kljub prijetnim 21 stopinjam oblečena v "debel suknjič".

Charlotte je od lani v zvezi z 42-letnim igralcem Gadom Elmalehom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.