Fotografija, ob kateri se je Maraaya razjokala

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Maraaya oziroma Marjetka in Raay sta razkrila, da so se jima v zaodrju ulile solze, vendar ne zaradi zmage, temveč zaradi fotografije, ki sta jo prejela.
Oglej si celoten članek

Ni bila zmaga tista, ki je v oči Marjetke in Raaya privabila solze sreče, temveč fotografija, ki sta jo prejela po razglasitvi, da sta si z več kot sedem tisoč glasovi pripela nastop na letošnji Evroviziji. Na njej je namreč njun sin Vid, ki pred televizijskim ekranom ob navijaških plakatih navija za svoja starša. "Na odru po zmagi sva včeraj zadrževala solze sreče, ko pa sva za odrom prejela tole slikco, pa so se nama ulile kot dež,“ je na Facebooku ob fotografiji zapisal zmagovalni tandem Maraaya.

Zakonca Vovk, ki sta se za zmago borila z Rudijem Bučarjem, bosta slovenske barve s pesmijo Here For You zastopala na letošnji Evroviziji na Dunaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.