Fotografije Flavia Briatoreja z novo partnerko so šokantne

Foto: Profimedia flavio briatore Foto: Profimedia flavio briatore Foto: Profimedia flavio briatore Foto: Profimedia flavio briatore Foto: Profimedia flavio briatore Foto: Profimedia flavio briatore
Flavio Briatore na romantičnem dopustu z 49 let mlajšim dekletom. Videti sta kot dedek in vnukinja ...
Oglej si celoten članek

Flavio Briatore, ki je bil nekoč zelo pomemben član karavane Formule 1, ima novo partnerko. V Afriki so ga ujeli v družbi 49 let mlajše študentke prava, Benedette Bosi.

69-letnik je znan po svoji ljubezni do veliko mlajših ženk. Nekoč je intimno prijateljeval z Naomi Campbell, s Heidi Klum pa ima celo hčerko. Do leta 2017 je bil poročen z 39-letno Elisabetto Gregoraci, ki mu je rodila sina Falca.

"Ne štejem, to ne bi bilo prav. Ko greš z nekom na zmenek, vedno iščeš nekaj. Nameni so vedno dobri. Če ne uspe, morda je to pač del usode," je leta 2005 odgovoril na vprašanje o svojih bivših partnerkah.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:15 14. November 2019.

    Kaj pa je tu šokantnega-naraven pojav bogataša in sponzoruše......

  • 09:56 14. November 2019.

    in kaj kurac je tuki šokantnega C.R.?

  • 07:12 14. November 2019.

    Tamala bo fasala salmonelo... stara jajca pa to

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.