Fotografije, ki bodo bivšo zadele v srce

Foto: Profimedia Nicole Kimpel, Antoni Banderas Foto: Profimedia Nicole Kimpel, Antoni Banderas Foto: Profimedia Nicole Kimpel, Antoni Banderas Foto: Profimedia Nicole Kimpel, Antoni Banderas Foto: Profimedia Nicole Kimpel, Antoni Banderas Foto: Profimedia Nicole Kimpel, Antoni Banderas Foto: Profimedia Nicole Kimpel, Antoni Banderas Foto: Profimedia Nicole Kimpel, Antoni Banderas
Antonio Banderas svojih čustev do bankirke Nicole Kimpel ne skriva.
Oglej si celoten članek

Golobčka so paparaci ujeli na balkonu v Španiji. 54-letni je očitno zaljubljen do ušes. Nežno se je stiskal k svoji 20 let mlajši ljubimki, kar bo njegovo nekdanjo ženo Melanie Griffith verjetno močno prizadelo. Znano je namreč, da je Španec, s katerim je bila igralka 18 let poročena, ljubezen njenega življenja. Banderas, s katerim se je Melanie razšla leta 2013, je bil zgleden mož. Ženi, ki je imela velike težave z odvisnostjo od alkohola, je vseskozi zvesto stal ob strani.

Da je Banderas svoje srce poklonil Kimpelovi, bankirki z Nizozemske, se je sicer razvedelo že decembra lani. Kot je takrat povedal, je njegovo novo dekle sramežljivo. "Od posla, s katerim se ukvarjam, se želi distancirati, kar je dobro,“ je takrat povedal Banderas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:47 11. April 2015.

    očitno ima rajši mlajše z brez facelift-plastike,saj je še vedno fajn dec,jaz bi ga tud hotela imet

  • 07:58 10. April 2015.

    20 let razlike ??!! Ne bosta dolgo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.