Fotografije poroke za 2 milijona: Tako je Bill Gates oddal hčerko

Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia Jennifer Gates
Razkošna poroka na ranču …
Oglej si celoten članek

Jennifer Gates, 25-letna hčerka Billa Gatesa, je konec tedna skočila v zakonski jarem s svojim srčnim izbrancem Nayelom Nassarjem, 30-letnim profesionalnim športnim jahačem, ki je letos sodeloval tudi na olimpijskih igrah v Tokiu. Golobčka sta se poročila na 16 milijonov ameriških dolarjev vrednem ranču North Salem v ameriški zvezni državi New York, saj sta oba, tako profesionalno kot zasebno, velika ljubitelja konj. 

Poroka naj bi slavnega očeta stala kar dva milijona ameriških dolarjev, slovesnost pa je bila, vsaj po prvih fotografijah, videti spektakularno. Pokukajte v galerijo …

Čeprav sta Bill in njegova bivša soproga Melinda od letošnjega avgusta tudi uradno ločena, pa sta hčerko složno pospremila do oltarja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.