Fotografska intima

Foto: Žurnal24 Letošnja tema Fotopuba bo vzpostavljanje stika.
Intenziven in intimen festival, ki se je razvil iz majhne delavnice, v Novo mesto že osmo leto privablja vrhunske svetovne fotografe.
Oglej si celoten članek

Preden dolenjsko prestolnico avgusta jazzovsko obarva festival Jazzinty, bo tja zaneslo navdušence nad dokumentarno fotografijo.

Za amaterje in profesionalce
Fotopub
, ki traja od 27. julija do 15. avgusta, ponuja fotografske delavnice na različnih ravneh; od najosnovnejše do profesionalne. Na njih se z udeleženci ukvarja devet mentorjev in pet gostujočih predavateljev. Mentor mojstrske delavnice bo svetovno priznani fotografPep Bonet, letošnja tema pa bo vzpostavljanje stika. Osredotočili se bodo na povezovanje z različnimi kulturami.

Na različnih lokacijah v središču Novega mesta bodo odprli šest razstav svetovnih fotografov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.