Fraiserjevo dekle izgubilo otroka

Foto: Žurnal24 Kelsey ne bo petič očka. (Foto: EPA)
Včeraj sta igralec Kelsey Grammer in njegovo dekle potrdila, da sta izgubila še nerojenega otroka.
Oglej si celoten članek

"Pred približno šestimi tedni sva izgubila najinega še nerojenega otroka," sta sporočila Kelsey Grammer in njegovo 26 let mlajše dekle Kayte Walsh. "Rada bi se zahvalila vsem, ki so izrazili skrb in prijaznost, vendar sva potrebovala nekaj zasebnosti, preden sva javnosti priznala najino izgubo."

Kelsey in Kayte naj bi bila skupaj od julija, avgusta pa sta potrdila govorice, da pričakujeta otroka. "To je odlična novica in veseli smo za oba," je tedaj povedal njen oče Alan Walsh.

Novica, da bo Kelsey petič postal oče je prišla le nekaj tednov po najavi, da se ločuje od soproge Camille Donatacci, s katero je bil poročen 13 let in ima dva otroka, osemletno Mason Olivio in petletnega sina Juda Gordona. Iz prejšnjih razmerij ima še dve že odrasli hčerki, Spencer in Greer Kandace.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.