Franc kokoški prst porinil v zadnjico!

Foto: Planet TV Franc, Kmetija: Nov začetek Foto: Planet TV Kmetija: Nov začetek Foto: Planet TV Franc, Kmetija: Nov začetek Foto: Planet TV Kmetija: Nov začetek
Glava revne družine je želel preveriti, ali bodo kokoške znesle kakšno jajce. Kako to preveri? Preprosto, kot pravi sam, samo prst je treba potisniti v zadnjico kokoške in začutiš, če je notri jajce.
Oglej si celoten članek

Franc velja za pravi material za kmetijo in svoje znanje z veseljem prenaša na mlajše in manj izkušene člane skupine. Najraje nauči Barbaro česa novega. Tokrat jo je želel naučiti, kako se preveri, ali kokoška v sebi nosi jajce.

Špela se je pridružila lopovom

Sicer pa smo videli prvi dvoboj v areni in dobili prvo poraženko, ki je zapustila tekmovanje za 50 tisoč evrov.

Foto: Planet TV Maja, Kmetija: Nov začetek

Maja je v areni premagala Špelo in slednja je morala zapustiti  tekmovanje za 50 tisoč evrov. Na poti iz kmetije jo je čakalo pismo, v kateri pa je pisalo, da se to lahko v naslednjih 24 urah morda vseeno spremeni.

Špela je spoznala tri najnovejše tekmovalce Boruta, Barbaro in Kajo. Zdaj ima 24 ur časa, da jih prepriča, da ostane v igri in z enim od njih deli glavno nagrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:33 7. September 2015.

    Bolano! <br />Upam, da bo tole zdramilo zaščitnike živali, veterinarje, inšpektor-je ...

  • 20:01 6. September 2015.

    jaz tud si dam sama seb prst v ri...ko ne morem kakati

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.