Frasier ni hotel seksati

Foto: Žurnal24 Kelsey je svojo kmalu bivšo ženo puščal "na suhem". (Foto: Reuters)
Playboyeva zajčica in kmalu bivša žena Kelseyja Grammerja je razkrila razloge za ločitev.
Oglej si celoten članek

Camille Grammer, ki je bila z igralcem, najbolj znanim po vlogi Frasierja, poročena 14 let, je za ameriške medije razkrila, da z Grammerjem "preprosto nista funkcionirala na intimni ravni in da si ni želel spolnih odnosov".

Par, ki ima dva otroka, 9-letnega Masona in 6-letno Jude, se je razšel lani, v kratkem pa se bosta ločila, saj se želi igralec čim prej poročiti s svojo novo izbranko, Kayte Walsh. Camille je njegovo odločitev komentirala z besedami: "Kelsey vse želi takoj. Je kot majhen otrok." Dodala je, da v njenem življenju trenutno ni nobenega moškega in da se ne namerava še enkrat poročiti.

55-letnega Grammerja naj bi ločitev stala okoli 50 milijonov dolarjev (okoli 36 milijonov evrov), kljub temu pa z bodočo ženo ne namerava podpisati predporočne pogodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.