Fredi z družino v smrtni nevarnosti

Foto: Osebni arhiv Fredi Miler Foto: Osebni arhiv Fredi Miler Foto: Osebni arhiv Fredi Miler
Vremenske razmere bi lahko bile usodne tudi za Fredija Milerja in njegovo družino.
Oglej si celoten članek

Sneg, dež in žled bi bili v začetku leta kmalu usodni tudi za Fredija Milerja in njegovo družino, saj se jim je hiša dobesedno podrla na glavo. "Poleg naše hiše so zrušili star objekt in postavili novo hišo. Ravno ko so prišli do druge faze, je prišlo obdobje dežja, in ker voda ni imela kam, si je pot našla skozi mojo steno.Tam se je nabirala in stena se je nato zrušila na nas. Strop se je zrušil na hodnik in sinovo spalnico, še dobro, da ga ni bilo doma. V nevarnosti pa je bila tudi žena, ki je izklapljala in reševala elektronske naprave, ki jih je poplavilo," je stanje opisal Fredi.

Hišo so že popravili, škodo pa je kril izvajalec, zaradi katerega je škoda nastala. Seveda je na pomoč priskočil tudi Fredi, ki mu obrtniška dela niso tuja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:12 9. April 2014.

    Bravo.<br />Take komentarje je res treba brisati. Pravzaprav reklame. Še bo nekaj iz administratorjev na tem portalu.

  • 19:06 8. April 2014.

    Hehhee......undertaker ...si me nasmejal do konca ! hehheee...:)

  • 13:33 8. April 2014.

    Ti si bolnik.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.