Freeman zaspal med intervjujem

Med intervjujem, ki so ga predvajali v živo, je igralec Morgan Freeman zakinkal.
Oglej si celoten članek

75-letni igralec je promoviral svoj novi film Now You See Me. Med intervjujem, ki ga je v živo predvajala Foxova podružnica Q13, pa je igralec sede zaspal.

Šov sta gostila Kaci Aitchinson in Bill Wixey, ki sta spraševala tudi sira Michaela Cainea. Ko sta opazila, da je Morgan pričel dremati, ga nista zbudila, temveč sta naprej intervjuvala Caina, ki pa se ni prav nič zmenil za neprijetno situacijo.

"Nisem dejansko spal. Testiral sem Googlove veke in v tistem trenutku sem samo posodobil svoj status na Facebooku," se je kasneje pošalil igralec, ko je posnetek njegovega smrčanja obšel internet.

Voditelja sta se hitro pošalila o igralčevem spanju v živo na Twitterju. Kaci je zapisala, da je Morgan Freeman zaspal zaradi njunih pomirjajočih glasov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.