Frtalja z zelišči

Foto: Blanka Kefer
Foto: Blanka Kefer
Za zajtrk ali malico pripravite okusno frtaljo, ki jo popestrite z najljubšimi zelišči.
Oglej si celoten članek

Sestavine:

  • sveža zelišča (po okusu)

Za frtaljo:

Priprava:

  • Za frtaljo z zelišči najprej razžvrkljamo jajca z mlekom, dodamo moko, sol in poper, da nastane gosta tekoča masa. V višji ponvi ogrejemo olje in vanjo zlijemo maso. Frtaljo potresemo z zelišči in pečemo.
  • Ko jajca zakrnkejo, frtaljo obrnemo in popečemo še na drugi stani. Frtaljo z zelišči lahko postrežemo toplo ali hladno.

Nasvet:

Frtaljo lahko pripravimo z različnimi dodatki, denimo s čebulo, pršutom in šparglji, lahko dodamo celo ocvirke ali pa zelenjavo in sir.

več slastnih receptov poiščite tukaj!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.