Funkijaški Edo Maajka v Murski Soboti

Foto: Žurnal24 Pred dvema tednoma je Edo Maajka razfunkal ljubljanski Kino Šiška. (Foto: Aleš R
Potem ko je Edo Maajka razfunkal ljubljanski Kino Šiška, bo s svojim bendom nocoj ob 21. uri nastopil še v MIKK Murska Sobota.
Oglej si celoten članek

Edo Maajka, nominiranec MTV Adria za regionalnega izvajalca leta, se v novi, funkijaški podobi in s polnokrvnim bendom vrača v Mursko Soboto. Na odru v MIKKU bo predstavil svojo zadnjo izdano ploščo z naslovom Spomen ploča, na kateri so zbrane vse njegove največje uspešnice preteklih štirih plošč.

Album presega klasični "best of" koncept, saj je Edo stare hite na novo posnel z odličnim funk bendom, z novimi aranžmaji in produkcijo, obenem pa ponuja dva nova komada, ki ju je uglasbil z gostom Damirjem Avdićem.

Pesmi imajo tako novo funky preobleko, ki ob spremljavi vrhunskih glasbenikov in še posebno opazne vloge pihalne sekcije spominja na funk v svojih najboljših časih, ki se kombinira z Edovimi pronicljivimi, angažiranimi in vedno aktualnimi besedili.

Funkali boste lahko za 12 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.