Ga je kaznovala za spogledovanje?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Pri prvi tedenski nalogi v šovu Bilo je nekoč so se bolje odrezala dekleta.
Oglej si celoten članek

Veliki mojster je določil, da je več truda in natančnosti v izdelavo lesenih žlic vložila Nataša, zato je udeleženec prvega turnirja postal Franc. Nataša je za nagrado dobila neprijetno nalogo, morala je namreč določiti drugega udeleženca šova. Izbrala je mladega gozdarja Gvida, s katerim se nista najbolje ujela, čeprav ji je Gvido navrgel nekaj zelo lepih komplimentov.

Tretjega udeleženca prvega izločilnega turnirja bosta tako izbrala Franc in Gvido. Kdo se bo moral prvi vrniti v prihodnost, bo znano v soboto.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.