GaGa je nora na Susan Boyle

Foto: Žurnal24 Mar res lahko pričakujemo sodelovanje Lady Boyle? (Foto: Flynet/JLP)
Zagotovo ena izmed najbolj znanih in prodornih izvajalk v minulem letu Lady GaGa je povsem navdušena nad škotsko glasbeno senzacijo Susan Boyle.
Oglej si celoten članek

"Ljubim Susan Boyle. Je moja ženska leta. V tem letu je dosegla več kot katerikoli drug glasbenik v celem svojem življenju. Lani v tem času nihče sploh vedel ni, kdo je in zdaj nam z lestvic najboljših albumov in singlov maha kot ena najboljših glasbenih izvajalk," je dejala GaGa.

23-letna zvezdnica pravi, da si je že tisočkrat ogledala Susanin posnetek z njenega nastopa v šovu Britain's Got Talent pred komisijo, v kateri je bil nad njenim glasom presunjen tudi Simon Cowell. "Najin stil je drugačen. Ne vem, če bi lahko sodelovali, vendar nikoli ne reci nikoli. Bilo bi čudovito delati z nekom, ki ima tak talent," še dodaja kontroverzna pevka.

Spomnimo, da Lady GaGa ni edina, ki si želi sodelovanja s škotskim slavčkom. Tudi 50 Cent je namreč njen oboževalec, ki je izrazil željo po sodelovanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.