Gaga najslabše oblečena zvezdnica

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Obiskovalci neke spletne ankete so Lady Gaga razglasili za najslabše oblečeno zvezdnico v svetu zabave. Piko na i je postavila z obleko iz mesa, ki jo je nosila na nedavni podelitvi MTV-jevih nagrad.
Oglej si celoten članek

Mesna obleka, ki jo je Gaga nosila na letošnji podelitvi nagrad MTV Video Music Awards, je dvignila veliko prahu. Surova kreacija je imela glavno vlogo tudi na nedavni internetni anketi Wenn.com, kjer so obiskovalci izbirali najslabše oblečeno zvezdnico.

 

Kar 55 odstotkov obiskovalcev strani se je strinjalo, da krona nedvomno pripada Lady Gaga, drugo mesto na lestvici pa je zasedla težavna zvezdnica Lindsay Lohan, ki je prejela 17 odstotkov glasov.

 

S 14 odstotki ji sledi pevka Katy Perry, četrto mesto pa je na presenečenje mnogih pripadlo Rihanni, ki je dobila 12 odstotkov glasov. 22-letna pevka se je namreč znašla tudi na seznamu najlepše oblečenih zvezdnic letošnjega leta, ki ga je objavila revija People.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.