Gaga s pesmijo šokirala katolike

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Pevka Lady Gaga ima med katoliki zagotovo manj oboževalcev, zahvaljujoč novi kontroverzni pesmi, ki nosi naslov Judas.
Oglej si celoten članek

Pesem Judas, ki jo je Lady Gaga izdala pred dvema dnevoma, je močno razjezila pripadnike Katoliške cerkve. Pravijo, da ima skladba očiten bogokleten ton. Zelo se je razjezil tudi Bill Donohue, predsednik organizacije, ki se bori za pravice katolikov. "Gaga še vedno poskuša šokirati katolike. Najprej se obleče v nuno, potem pogoltne rožni venec ... Je to edino, kar zna?!"

 

Sporen naj bi bil tudi videospot, v katerem je Gaga prikazana kot Marija Magdalena, igralec Norman Reedus, ki je sicer znan po vlogi Jezusa Kristusa, pa upodablja juda, v katerega se pevka zaljubi. Videospot bo premiero doživel konec aprila, režiserka Laurieann Gibson pa v njem ne vidi nobene provokacije. "Pesem in video govorita o miru, odrešitvi in iskanju resnice," je povedala.

 

Pesem je 25-letna zvezdnica nameravala izdati prihodnji teden, a se je na spletu znašla že pred dvema dnevoma. Gaga je prek Twitterja takoj obvestila svoje oboževalce: "Pošasti, hvala za navdih, da sem lahko napisala to pesem. Kri, znoj in Judas."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.