Gaga vohunila za kraljevo družino

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zvezdnica si je iz hotelske sobe z daljnogledom ogledovala, kaj se dogaja okoli Buckinghamske palače, saj je želela videti kraljico med sprehodom po vrtu.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga obožuje britansko kraljevo družino. Tako je med svojim obiskom Velike Britanije v luksuznem londonskem hotelu Lanesborough zahtevala apartma z najboljšim možnim pogledom na kraljevo palačo ter si z daljnogledom iz hotelske sobe ogledovala Buckinghamsko palačo in njeno okolico. "Popolnoma je obsedena s kraljevo družino. Eden od razlogov, zakaj ima tako rada hotel, v katerem je bila nastanjena, je ta, da je tako blizu kraljice Elizabete II. Upala je, da jo bo videla med sprehodom po vrtu," je povedal neimenovani vir.

To sicer ni prvič, da je zvezdnica izrazila svojo ljubezen do britanske kraljeve družine. Ob poroki princa Williama s Kate Middleton je aprila v ta namen organizirala čajanko, medtem ko si je po njunih zaobljubah nakupila spominke v vrednosti deset tisoč dolarjev oziroma 7.350 evrov, s katerimi je potem okrasila svoj newyorški dom.

Pevka se na Otoku mudi zaradi nastopa v oddaji Jonathana Rossa ter svojega koncerta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.