Gago modno navdihuje princesa Diana

Foto: Žurnal24 Stilsko podobni? (Foto: EPA)
Lady Gaga je razkrila, da svoje modne zamisli pridobiva od še ene lady, in sicer pokojne Lady Di.
Oglej si celoten članek

Razvpita blondinka Lady Gaga je izrazila svoje občudovanje princese Diane, vendar zasluge za svoj občutek za modo pripisuje tudi svoji materi Cynthii Germanotto.

Poleg tega je Gaga razkrila, da si svojega norega make upa ne čisti redno, pravzaprav z njim spi sedem dni na teden. "To ni dobro za kožo, ampak jaz sem blagoslovljena z dobrimi geni," je priznala. Pevke tudi ne boste videli pri sončenju, saj je povedala, da se je njen boj proti gubam začel že pri 24 letih. "Nočem, da bi moj obraz porjavel od sonca, ker je to slabo za gube," je pojasnila. Pop zvezdnici je tudi ušlo, da ji po vseh njenih barvanjih "odpadajo lasje". Kar se pa tiče njenega osebnega občutka za oblačenje, pa preprosto pravi: "Kadarkoli poskušaš biti nekdo drug, je dolgočasno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.