Gago temeljito preiskali varnostniki

Foto: Žurnal24 V čevljih bi Lady Gaga lahko skrivala prepovedane substance. (Foto: People)
Senzacionalna pevka na letališču tokrat ni imela sreče. Nejevoljno jo je vsem na očeh preiskalo letališko varnostno osebje.
Oglej si celoten članek

Pop ikona Lady Gaga je dobro poznana po svoji nenavadni obutvi in garderobi. Prav zato je bila v petek tarča varnostnikov na londonskem letališču Heathrow.

Letališki uradniki so pod drobnogled vzeli čudaško Gagino obleko in vrtoglavo visoke salonarje. Zvezdnica nad preiskavo ni bila prav nič navdušena. Najverjetneje je bila za to kriva njena obleka, ki ni ostala neopazna niti pred detektorji za kovino. Poleg tega so taki čevlji odlični za skrivanje prepovedanih substanc.

Gagi so nato le dovolili, da se vkrca. "Ni bila prav vesela, a vse je bilo v redu," so povedali očividci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.