Galliano se je znesel nad judi

Foto: Žurnal24 Galliano velja za sramežljivega in tihega človeka. (Foto: Reuters)
Francoska policija je aretirala znanega britanskega modnega oblikovalca Johna Galliana, ker je neki par napadel z protisemitskimi oznakami.
Oglej si celoten članek

Petdesetletnega Galliana so pridržali v pariški četrti Marais, potem ko je verbalno napadel par, ki je sedel v njegovi bližini. Galliano naj bi bil pod vplivom alkohola, zato so ga policisti za krajši čas pridržali, potem pa pospremili domov.

"Priča je povedala, da je preklinjal, uporabljal grde opazke o judih in na koncu še verbalno napadel par. Temu neprijetnemu dogodku je bilo priča veliko ljudi," je povedal neimenovani policijski vir.

Pri Diorju prekinili sodelovanje
V Gibraltarju rojeni oblikovalec sicer velja za mirnega in sramežljivega človeka, ki redko razpravlja o svojem zasebnem življenju. Galliano se trenutno pripravlja na predstavitev jesensko-zimske kolekcije oblačil modne hiše Dior in svoje novoustanovljene znamke G Galliano, zato njegovi prijatelji domnevajo, da je ravno zaradi tega pod stresom. Po napadu pa so iz Diorja že sporočili, da je sodelovanje z njim prekinjeno. "Pri Diorju potrjujemo, da ne toleriramo nikakršnega protisemitskega ali rasističnega obnašanja," je sporočil Diorjev šef Sidney Toledano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.