Ganljivo: Sandra Bullock izpolnila zadnjo željo svojega partnerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bryan Randall je umrl avgusta 2023 po triletnem boju z boleznijo ALS. Štiri mesece kasneje je Sandra Bullock svojemu dolgoletnemu partnerju izpolnila zadnjo željo.
Oglej si celoten članek

Oskarjevka Sandra Bullock se je morala avgusta posloviti od svoje velike ljubezni, fotografa Bryana Randalla, ki je izgubil boj z amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Dočakal je le 57 let.

Igralka je sedaj izpolnila njegovo zadnjo željo. S sestro Gesine Bullock-Prado je konec leta odpotovala v Jackson Hole. S sabo je imela žaro z Bryanovim pepelom. 30. 12. bi njen zaročenec praznoval 58. rojstni dan, a namesto velike zabave je Sandro čakala težka naloga. Še eno slovo od Bryana. Njegove posmrtne ostanke je, kot mu je obljubila, stresla v reko Snake River. 

Sandrina sestra je na Instagramu objavila video, ki ga je posnela ob reki, in zapisala: "Vse najboljše, Bry. Sandy te je pripeljala k reki, tako kot ti je obljubila."

Sandra in Bryan sta bila skupaj osem let. "Za seboj imam ločitev. Našla sem ljubezen svojega življenja. Skupaj vzgajava dva čudovita otroka - tri, ima hčerko iz prejšnje zveze. Ne more biti lepše," je pred časom povedala o svoji zvezi, Randalla pa označila za svetnika. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.