Ganno napadli vsi tekmovalci

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Člani oranžne skupine so zgroženi nad idejami, ki jih ima Ganna.
Oglej si celoten članek

V areni Kmetije: Nov začetek, je Jasna Kuljaj soočila Ganno s člani nasprotne, oranžne skupine. Spomnila jih je na njen predlog, da bi jim uničila zelje, ki se je kisalo, z vodo ali pestjo zemlje.

Jasna jo je vprašala, kaj se je dogajalo: "Jaz sem bila v strahu, da bi izgubila Matica in Senada. Predlagala sem vodo, niso reagirali, potem sem reagirala z zemljo in ker so rekli, da ne, nismo šli naprej." Na njene besede je prvi reagiral Matjaž: "Samo, da ji to pride na misel, je katastrofalno."

Ganna se je branila, češ, da je hotela narediti šov in malo ponagajati. Ta pa ji je odvrnil: "Lahko jaz tebe potunkam v gnoj, pa bomo videli, kako ti bo všeč šov."

Glava oranžne družine Vid jo je okaral, češ da mora imeti spoštovanje do dela. "Ganna, to je hrana, to bomo mi jedli, vidiš, da nimamo kaj jesti, ti bi pa še to uničila," je še dodal Božo.

Tekmovanje za 50 tisoč evrov je ta teden zapustil Andrej, ki je v boju spretnosti izgubil proti Adriani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.