Garaški Tabujevci

Foto: Žurnal24 Člana skupine Tabu, pevka Tina Marinšek in basist Iztok Melanšek - Izi. (Foto: B
Skupina Tabu, ki se je na letošnji Emi predstavila z udarnim komadom Moje luči, je trenutno polno zaposlena z nastopi, za drugo leto pa napovedujejo izid svojega novega albuma.
Oglej si celoten članek

Pevka skupine Tabu Tina Marinšek nam je razkrila, da se bo skupina kmalu zaprla v studio in posnela nov album.

"Trenutno nas čaka še ogromno koncertov, po poletju pa bomo naredili rez, se zaprli v studio in posneli novo ploščo. Demoposnetkov imamo že zelo veliko. Zdaj moramo narediti selekcijo, nato pa bomo v studiu vse skupaj še dodelali. Pričakujem, da bo album zunaj prihodnje leto," nam je dejala simpatična pevka.

To bo že njihov peti studijski izdelek in druga plošča z vokalistko Tino, ki je zamenjala Nino Vodopivec. Slednja je bila namreč zaradi težav z glasilkami leta 2006 primorana zaključiti svojo glasbeno pot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.