Gasilci dve uri reševali penis

Foto: Žurnal24 Na pomoč so priskočili tudi gasilci. (vir: Shutterstock)
Gasilci kalifornijskega mesteca Costa Mesa so morali pred nekaj dnevi posredovati pri zelo nenavadnem primeru. V lokalni bolnišnici so namreč reševali "ujeti" penis.
Oglej si celoten članek

Neki moški je svojega korenjaka potisnil skozi kovinsko cev, ki je imela obliko manjše uteži in premer le 2,5 centimetra. Nesrečnež se je za nenavadno dejanje odločil iz preprostega razloga – želel si je kakšen centimeter več. Toda ko po treh dneh penisa iz cevi še vedno ni mogel izvleči, se je odločil poiskati zdravniško pomoč.

V bolnišnici moškemu niso mogli pomagati, zato so na pomoč poklicali gasilce. Moškega so uspavali, cev pa so nato dve uri počasi žagali, da bi osvobodili penis nesrečnega moškega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.