Gaultier na brv poslal vojsko Amy Winehouse

Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: Reuters Jean-Paul Gaultier Foto: Reuters Jean-Paul Gaultier Foto: Reuters Jean-Paul Gaultier Foto: Reuters Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier Foto: EPA Jean-Paul Gaultier
Francoski modni oblikovalec Jean-Paul Gaultier se je sinoči z vojsko manekenk poklonil pokojni pevki Amy Winehouse.
Oglej si celoten članek

Kreacije velikega Jean-Paula Gaultierja običajno spominjajo na stil Madonne, a tokrat se je francoski oblikovalec osredotočil na stil druge dive, Amy Winehouse. Manekenke, ki so sinoči predstavile njegovo kolekcijo visoke mode za pomlad-poletje 2012, so nosile prepoznavno Amyjino dvignjeno pričesko, njen vpadljivi make up, po brvi pa so se sprehodile ob zvokih njene glasbe.

Med manekenkami, ki so predstavljale Gaultierjeve kreacije s pridihom 50. let prejšnjega stoletja, je bilo opaziti tudi manekena Andreja Pejića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.