"Gejša" elitna prostitutka?

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Kitajska igralka Zhang Ziyi, ki se je proslavila z vlogo v filmu Gejša, naj bi bila v resnici ena najdražjih prostitutk na svetu.
Oglej si celoten članek

Kitajska policija naj bi vodila preiskavo proti igralki Zhang Ziyi, ki naj bi po pisanju nekega hongkonškega tabloida spala s številnimi kitajskimi politiki, za svoje spolne storitve pa računala precejšnje vsote. Zhang naj bi tako od leta 2004 do danes na tak način zaslužila 700 milijonov juanov oziroma 88 milijonov evrov. Nekdanji minister Bo Xilai naj bi ji na primer leta 2007 za tovrstne storitve velikodušno plačal šest milijonov juanov oziroma 760 tisoč evrov, ostalih desetkrat pa nekaj manj, še navaja portal Apple Daily.

Tiskovni predstavniki lepe Zhang so govorice nemudoma zanikali. "Prebrali smo te podle navedbe v hongkonškem Apple Dailyju. To je v nas vzbudilo globoko žalost," so navedli v izjavi za javnost. "Zhang je pretekli mesec dan in noč delala na snemanju filma The Grandmasters. Zakaj bi morala predana in odgovorna igralka prenašati tovrstno obrekovanje?" se še sprašujejo in dodajajo, da bodo stvar prenesli na sodišče ter našli odgovorne za klevete.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:45 6. Junij 2012.

    Dejte no fantje kolk ste vulgarni ;) :D heheheheehe :D

  • 18:53 31. Maj 2012.

    Čepinka fafa đabe!!!!!

  • 17:25 31. Maj 2012.

    Matematika na Zurnalovi strani:<br />-na tak način zaslužila 70 milijonov juanov oziroma 88 milijonov evrov (ocitno je miljon juanov vreden …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.