George Michael je imel v sedmih letih 500 ljubimcev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Novinar in voditelj Piers Morgan je povedal, kako se je George Michael hvalil s svojim seksualnim življenjem.
Oglej si celoten članek

Britanski voditelj Piers Morgan je razkril, da se je njegov pokojni prijatelj George Michael pohvalil, da je imel v sedmih letih kar 500 različnih ljubimcev. Piers je v svoji objavi, kjer se je razpisal o pokojnem pevcu, povedal, da je bil ta vedno zelo odkrit, kar se tiče njegovega zasebnega, predsem seksualnega življenja.

Foto: Profimedia Elizabeth Taylor "Georgea se poznal precej dobro. Imela sva kar nekaj intervjujev, si izmenjala nekaj klicev in elektronskih sporočil, a prav nič me ni moglo pripraviti na ta večer,“ je zapisal Piers in s tem mislil na večer, ko se je več ljudi družilo pri enem od njegovih prijateljev: "Takrat je bil v pretirano nepremišljen. Vsem nam je povedal, da je v zadnjih sedmih letih spal s kar 500 moškimi. Med tem, ko nas je vse nasmejal je dejal: 'Odločil sem se, da bom kar vse povedal, kot je in me nihče ne more razkrintakti in prodati medijem'.“

Voditelj je povedal, da ga je George spraševal tudi o njegovem seksualnem življenju in usmerjenosti. "Rekel je: 'Daj no Piers! Prepričan sem, da se ti zdi eksperimentiranje z moškimi zanimivo!' Takrat sem mu povedal, da takšne stvari niso zame.“ Piers je razkril tudi, da je George povedal, da če bi moral spati z žensko, da bi to brez dvoma bila mlada Elizabeth Taylor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.