George Michael lahko zapusti bolnišnico

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Partner Georgea Michaela pravi, da bo pevec za božič zapustil bolnišnico in se bo lahko odpravil domov.
Oglej si celoten članek

George Michael je bil zaradi pljučnice od konca novembra pod zdravniško oskrbo v Avstriji, zdaj pa se je njegovo zdravstveno stanje tako izboljšalo, da bo bolnišnico po besedah svojega partnerja Fadija Fawaza zapustil prav na božični dan. "Božič bo preživel doma. Kar ne morem se nehati smejati, to je tako dobra novica! Njegovo stanje se izboljšuje in zdaj nimam nobene skrbi več," je britanskemu časniku Daily Star zaupal veseli Fadi. Da gre 48-letnemu pevcu vedno bolje, je potrdil tudi njegov tiskovni predstavnik.

To je nadvse dobra novica, saj je sprva Georgeu kazalo precej slabo. V kritičnih trenutkih so se zdravniki celo bali, da bo pevec izgubil glas. Zdaj pa mu gre očitno resnično na bolje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.