George Michael: Njegove zadnje fotografije

Foto: Profimedia george michael Foto: Profimedia george michael Foto: Profimedia george michael
Danes je odjeknila vest, da je svet izgubil še eno glasbeno legendo – britanskega pevca Georgea Michaela.
Oglej si celoten članek

Pevec je umrl včeraj med spanjem, in sicer zaradi odpovedi srca. Več podrobnosti najdete TUKAJ.

Po spletu pa krožijo vesti o zadnjih pevčevih fotografijah, ki so jih posneli paparaci. Nastale so pred neko restavracijo v Goringu v Angliji, kjer je zvezdnik, o katerem v zadnjem času ni bilo veliko slišati, saj se je umaknil iz javnosti, obedoval s prijatelji. To je bilo septembra. Druščina naj bi se tistega večera zabavala do zgodnjih jutranjih ur.

George Michael se je sicer pred 18 meseci zdravil v neki dragi švicarski kliniki za zdravljenje odvisnosti in psiholoških težav. Tam je bival tri mesece, na teden ga je to stalo 70 tisoč funtov. Kaj je bil razlog za zdravljenje, ni želel razkriti, je pa v preteklosti priznal odvisnost od drog. Govorilo se je, da se je pevec v kliniko zatekel zaradi depresije.

Po njegovi hospitalizaciji leta 2011 na Dunaju, kjer so ga zdravili zaradi pljučnice, so se pojavila namigovanja, da ima zvezdnik aids. Leta 1993 je zaradi te bolezni umrl njegov ljubimec Anselmo Feleppa. Po njegovi smrti je George Michael padel v depresijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.