George, ti pacek!

Foto: Žurnal24 George Clooney JLP
Je bil George Clooney kdaj za vas kaj drugega kot uglajen, privlačen moški, ki spoštuje ženske? Ne? Morda si boste zdaj premislili.
Oglej si celoten članek

Vse je kazalo, da se je zakrknjeni samec George Clooney le ustalil, potem ko ga je osvojila Sarah Larson, potem pa … Konec. Romanca se je končala prejšnji mesec po dobrem letu prijateljevanja. Pričakovanja številnih, ki so se že videli na poroki, so padla v vodo.

Zakaj?
Ugibanja o vzrokih so se začela kmalu po razhodu. Med drugim naj bi bila za razdor kriva plastična operacija. Sarah naj bi si zaželela bujnejšega oprsja, kar naj ne bi bilo pogodu Georgeu. Pa je to res?

Izkazalo se je, da je za vse kriva druga ženska. Da. "Pridkani" George si je našel skrivnostno damo, s katero naj bi se sestajal že več mesecev. Odpeljal naj bi jo tudi že na oddih v Italijo, kjer ima Clooney ob jezeru Como razkošno vilo. George naj bi vse skupaj dobro načrtoval. V razmerju s Sarah naj bi vztrajal tako dolgo, da ji je zagotovil ponudbe za manekensko delo, nato pa: "Sayonara, baby!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.