Gerard Butler je pri seksu čista enajstica

Foto: Juan Rico/Fame Pictures
Foto: Juan Rico/Fame Pictures
Zvezda resničnostnega šova Gospodinje z Beverly Hillsa Brandi Glanville je igralca pohvalila kot vrhunskega ljubimca.
Oglej si celoten članek

"Gospodinja z Beverly Hillsa" in nekdanja žena igralca Eddieja Cibriana Brandi Glanville je pohvalila posteljne spretnosti škotskega igralca Gerarda Butlerja, ki naj bi jih preverila lani, ko si je parček po njenih besedah privoščil "teden dni zabave". Svetlolasa lepotička je namreč hollywoodskega zapeljivca na lestvici od ena do deset ocenila s čisto enajstico.

Kako bi enega najbolj zaželenih hollywoodskih samcev sicer ocenile druge zvezdnice, s katerimi so ga povezovali, med drugim igralki Cameron Diaz in Jennifer Aniston ter manekenka Sarah Carroll, ni znano, igralec pa pravi, da si nekoč želi trajne zveze. "Želim se umiriti in deliti življenje z nekom, vendar se bo to zgodilo, ko pride pravi čas," je prepričan igralec, ki je še dodal: "Stvari pri meni nikoli ne izpadejo tako, kot jih načrtujem. Ko se iz nekega razloga odločim, da nočem biti v zvezi, se po navadi zgodi ravno nasprotno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.