Gerard Depardieu pijan padel s skuterja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Francoskega igralca Gerarda Depardieuja so včeraj pridržali policisti, ker je pijan vozil skuter in se pri tem poškodoval.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je padel s skuterja in si pri tem poškodoval komolec, so možje v modrem Gerarda odpeljali na policijsko postajo na zaslišanje. Tam so med pogovorom ugotovili, da je 63-letni igralec pijan, ter da ima v krvi 1,8 promila alkohola, čeprav je v Franciji najvišja dovoljena meja 0,5 promila. K sreči nihče drug ni bil poškodovan.

O Gerardu se zadnje čase ne piše dobro. Novica o nesreči s skuterjem je prišla le nekaj mesecev po tem, ko povzročil nesrečo in pretepel voznika, pred enim letom pa je razburil potnike letala, ker je uriniral kar med sedeži. Gerarda so zaradi incidenta vrgli z letala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.