Gerard je strahopetec!

Foto: Twitter/Red Bull Stratos
Foto: Twitter/Red Bull Stratos
Felix Baumgartner je pred intervjujem spoznal igralca Gerarda Butlerja, ki je skakalca nasmejal in navdušil.
Oglej si celoten članek

Felix Baumgartner, ki je skočil z roba vesolja, je bil navdušen nad igralcem Gerardom Butlerjem, ki ga je včeraj srečal pred enim od interjujev. "Presneto, ta tip je kul. Prijetno sva se pogovarjala v zeleni sobi in primerjala vsak svojo tetovažo," je zapisal neustrašni skakalec na svojem profilu na Twitterju in priložil fotografijo.

Gerard si je, kot je očitno, sam na roko napisal besedo coward, ki v prevodu pomeni strahopetec, in se pošalil na svoj račun. Tetovaža na roki Baumgartnerja Born to Fly pa pomeni rojen za letenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.