Piqué v Shakirino srce zaril še en nož

Foto: Epa
Foto: Epa
Nič več ne skriva nove.
Oglej si celoten članek

V začetku junija sta Shakira (45) in Gerard Piqué (35) na presenečenje vsej oznanila, da se ločujeta. Nogometaš naj bi pevko varal. Od takrat se nekdanji par brez sramu blati v javnosti. 

Piqué je tudi končno zaključil igro skrivalnic s svojim novim dekletom in na Instagramu prvič uradno objavil skupno fotografijo. Njegova nova ljubezen, Clara Chia Marti je še študentka in pravijo, da je zelo podobna pevki. Z nogometašem naj bi imela afero že, ko je bil ta še v zvezi s Shakiro. Ko je pevka to izvedela, je v začetku junija takoj vložila zahtevo za ločitev. 

Pique naj bi mladenko spoznal v nočnem klubu La Traviesa, nedaleč od znamenite cerkve La Sagrada Família, kjer Clara opravlja študentsko delo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:52 27. Januar 2023.

    Mladi mesek je boljši kot stara burklja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.