Gerard vara svoje dekle

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Gerard Butler naj bi svoje dekle prevaral z naključno lepotičko, ki jo je spoznal v baru.
Oglej si celoten članek

Gerard Butler očitno ni vajen spati le v eni postelji, saj so ga zalotili, kako je v svoj avtomobil sredi noči povabil rjavolasko in jo odpeljal v hotel. Njegovo dekle manekenka Madalina Ghenea tega zagotovo ne bo vesela.

Le mesec po tem, ko sta z Madalino preživljala romantične počitnice v Rimu, so fotografi Gerarda v enem izmed londonskih klubov ujeli med žuranjem z neznano rjavolasko. Ko se je ob petih zjutraj s taksijem odpravljal v svoj hotel, je naredil krog in se vrnil po rjavolasko, ki se je v taksiju skrila. Po poročanju prijateljev, naj bi bila Madalina ta čas doma v Italiji in igralca poskušala priklicati, a brez uspeha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.